Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Stowaway sa prevodom
Stowaway sa prevodom
HD 5.62021
Posada od tri osobe u misiji na Mars suočava se sa nemogućim izborom kada neplanirani putnik ugrozi putovanje. Tada saznaju da za njega nemaju dovoljno mesta zbog upotrebe nivoa kiseonika i energije, ali onda neko mora da se žrtvuje ili ubije da bi nastavio putovanje i preživeo. Tada trpe traume jer nemaju pojma šta da rade. Posada od tri osobe u misiji na Mars suočava se sa nemogućim izborom kada neplanirani putnik ugrozi putovanje. Tada saznaju da za njega nemaju dovoljno mesta zbog upotrebe nivoa kiseonika i energije, ali onda neko mora da se žrtvuje ili ubije da bi nastavio putovanje i preživeo. Tada trpe traume jer nemaju pojma šta da rade.
Zanr:
Datum:
22 Apr 2021
Glumci:
Rezija:
Joe Penna
Drzava:
Tagovi:
Stowaway (2021) online sa prevodom, gledaj Stowaway hd, Stowaway online, Stowaway sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.