Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Survive the Game sa prevodom
Survive the Game
HD 3.32021
Bruce Villis (Pulp Fiction) i Chad Michael Murrai (Riverdale) glume u ovom eksplozivnom krimi-trileru. Kada je policajac David (Villis) povređen u hapšenju droge, njegov partner, Cal, juri dvojicu kriminalaca koji su ga upucali na udaljenu farmu u vlasništvu problematičnog veterinara Eric (Murrai). Dok Cal i Eric planiraju svoju odbranu, pristiže još bandi-zajedno sa ranjenim Davidom-i, brojčano nadmašeni, trojica heroja moraju koristiti prikrivenost, pamet i gađanje kako bi uništili mafiju koja se bavila prodajom droge. Bruce Villis (Pulp Fiction) i Chad Michael Murrai (Riverdale) glume u ovom eksplozivnom krimi-trileru. Kada je policajac David (Villis) povređen u hapšenju droge, njegov partner, Cal, juri dvojicu kriminalaca koji su ga upucali na udaljenu farmu u vlasništvu problematičnog veterinara Eric (Murrai). Dok Cal i Eric planiraju svoju odbranu, pristiže još bandi-zajedno sa ranjenim Davidom-i, brojčano nadmašeni, trojica heroja moraju koristiti prikrivenost, pamet i gađanje kako bi uništili mafiju koja se bavila prodajom droge.
Zanr:
Datum:
08 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
James Cullen Bressack
Drzava:
Tagovi:
Survive the Game (2021) online sa prevodom, gledaj Survive the Game hd, Survive the Game online, Survive the Game sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Swen je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Swen ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Swen najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.