Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Ted Bundy: American Boogeyman sa prevodom
Ted Bundy: American Boogeyman sa prevodom
HD 3.82021
Bauk luta autoputevima prljavih i dekadentnih ’70-ih u Americi tražeći svoj sledeći plen – njegovo ime je Ted Bandi (Čed Majkl Mari). Traže ga, neustrašiva detektivka Ketlin Makčesni (Holand Roden), koja radi za policiju Sijetla, i početnik, FBI profajler Robert Resler (Džejk Hejz), vladin agent koji je skovao termin ’serijski ubica’. Ovo je istinita priča iza hajke koja je pred lice pravde dovela najstrašniju američku noćnu moru. Bauk luta autoputevima prljavih i dekadentnih ’70-ih u Americi tražeći svoj sledeći plen – njegovo ime je Ted Bandi (Čed Majkl Mari). Traže ga, neustrašiva detektivka Ketlin Makčesni (Holand Roden), koja radi za policiju Sijetla, i početnik, FBI profajler Robert Resler (Džejk Hejz), vladin agent koji je skovao termin ’serijski ubica’. Ovo je istinita priča iza hajke koja je pred lice pravde dovela najstrašniju američku noćnu moru.
Zanr:
Datum:
16 Aug 2021
Glumci:
Rezija:
Daniel Farrands
Drzava:
Tagovi:
Ted Bundy: American Boogeyman (2021) online sa prevodom, gledaj Ted Bundy: American Boogeyman hd, Ted Bundy: American Boogeyman online, Ted Bundy: American Boogeyman sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.