😁 *Player ne radi/Zabode* - Nakon duzeg vremena, nasli smo resenje koje nije najbolje ali radi. Ukoliko vam zabode film ili nece da se pusti, sve sto je potrebno je da refresujete stranicu 1 do 2x.

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Term Life sa prevodom
Term Life
HD 5.62016
Radnja prati Nicka Barrowa koji planira pljačku i smišlja trikove za kriminalce. Kada jedan od poslednjih zločina za koje je smislio plan pođe po zlu, love ga mafijaški šefovi, korumpirani policjaci i plaćene ubice. Nick odlučuje kako je vreme napraviti nešto pozitivno te uzima veliku polisu životnog osiguranja na sebe, a kao korisnika stavlja svoju otuđenu ćerku tinejdžericu Cate. Problem je što polisa na snagu stupa tek za 21 dan, a pitanje je hoće li Nick preživjeti još 21 sat. Radnja prati Nicka Barrowa koji planira pljačku i smišlja trikove za kriminalce. Kada jedan od poslednjih zločina za koje je smislio plan pođe po zlu, love ga mafijaški šefovi, korumpirani policjaci i plaćene ubice. Nick odlučuje kako je vreme napraviti nešto pozitivno te uzima veliku polisu životnog osiguranja na sebe, a kao korisnika stavlja svoju otuđenu ćerku tinejdžericu Cate. Problem je što polisa na snagu stupa tek za 21 dan, a pitanje je hoće li Nick preživjeti još 21 sat.
Zanr:
Datum:
29 Apr 2016
Glumci:
Vince Vaughn, Hailee Steinfeld, Bill Paxton
Rezija:
Peter Billingsley
Drzava:
Tagovi:
Term Life (2016) online sa prevodom, gledaj Term Life hd, Term Life online, Term Life sa prevodom, 2016 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.