Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Cabin sa prevodom
The Cabin sa prevodom
HD 7.02021
Usred pripreme svog stana da Mira živi sa njim, Luc beži u Svalbard. Posrćući pijan sa Artic „Oktoberfesta“, Luc upoznaje Mikea, stranca koji živi u izolovanoj kolibi u arktičkoj pustinji. Majk misteriozno napušta Luka usred razgovora. Zaintrigiran, Luc odlučuje da pronađe Mikea. Usput sreće Ingrid, učiteljicu norveškog jezika. Luc juri stopama Mikea koji ostaje neuhvatljiv i nestalan, Luc lovi senku, verovatno svoju. Usred pripreme svog stana da Mira živi sa njim, Luc beži u Svalbard. Posrćući pijan sa Artic „Oktoberfesta“, Luc upoznaje Mikea, stranca koji živi u izolovanoj kolibi u arktičkoj pustinji. Majk misteriozno napušta Luka usred razgovora. Zaintrigiran, Luc odlučuje da pronađe Mikea. Usput sreće Ingrid, učiteljicu norveškog jezika. Luc juri stopama Mikea koji ostaje neuhvatljiv i nestalan, Luc lovi senku, verovatno svoju.
Zanr:
Datum:
06 Mar 2021
Glumci:
Rezija:
Jean-Louis Schuller
Drzava:
Tagovi:
The Cabin (2021) online sa prevodom, gledaj The Cabin hd, The Cabin online, The Cabin sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.