Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Center of the World sa prevodom
The Center of the World sa prevodom
HD 5.82001
Par se prijavljuje u apartman u Las Vegasu. U flešbekovima vidimo da je kompjuterski zvižduk na ivici da postane milioner dot.com, ona je plesačica u krilu u klubu. Depresivan je, povlači se sa posla, propušta sastanke sa investitorima. Želi vezu, pa joj nudi 10.000 dolara da provede tri noći s njim u Vegasu, a ona prihvata pod uslovima. Da li se uzajamna privlačnost meša? Par se prijavljuje u apartman u Las Vegasu. U flešbekovima vidimo da je kompjuterski zvižduk na ivici da postane milioner dot.com, ona je plesačica u krilu u klubu. Depresivan je, povlači se sa posla, propušta sastanke sa investitorima. Želi vezu, pa joj nudi 10.000 dolara da provede tri noći s njim u Vegasu, a ona prihvata pod uslovima. Da li se uzajamna privlačnost meša?
Zanr:
Datum:
18 May 2001
Glumci:
Rezija:
Wayne Wang
Drzava:
Tagovi:
The Center of the World (2001) online sa prevodom, gledaj The Center of the World hd, The Center of the World online, The Center of the World sa prevodom, 2001 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.