Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Champion sa prevodom
The Champion sa prevodom
HD 6.52020
1940. U novostvoreni koncentracioni logor Aušvic stiže prvi transport zatvorenika. Jedan od njih je Tadeusz „Teddi” Pietrzikovski, predratni bokserski šampion Varšave. Službenici logora ga teraju da se bori u ringu za svoj život i živote drugih zatvorenika. Međutim, svaka njegova pobeda jača nadu da nacisti nisu nepobedivi. Oficiri Aušvica primećuju sve veći otpor. Sukob sa vlastima logora postaje neizbežan. 1940. U novostvoreni koncentracioni logor Aušvic stiže prvi transport zatvorenika. Jedan od njih je Tadeusz „Teddi” Pietrzikovski, predratni bokserski šampion Varšave. Službenici logora ga teraju da se bori u ringu za svoj život i živote drugih zatvorenika. Međutim, svaka njegova pobeda jača nadu da nacisti nisu nepobedivi. Oficiri Aušvica primećuju sve veći otpor. Sukob sa vlastima logora postaje neizbežan.
Zanr:
Datum:
27 Aug 2021
Glumci:
Rezija:
Maciej Barczewski
Drzava:
Tagovi:
The Champion (2020) online sa prevodom, gledaj The Champion hd, The Champion online, The Champion sa prevodom, 2020 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.