Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Commando sa prevodom
The Commando sa prevodom
HD 3.22022
Elitni agent DEA vraća se kući nakon neuspele misije kada njegova porodica u njihovoj kući dođe do neočekivanog otkrića – zalihe novca vrednog 3 miliona dolara. Uskoro se suočavaju sa opasnošću i pretnjom novopuštenog kriminalca i njegove ekipe, koji će učiniti sve što je potrebno da povrate novac, uključujući kidnapovanje ćerki agenta. Ulozi su veliki i životi su u opasnosti u ovoj direktnoj borbi, jer agent ne zaustavlja ništa da zaštiti svoju porodicu od kriminalaca željnih novca. Elitni agent DEA vraća se kući nakon neuspele misije kada njegova porodica u njihovoj kući dođe do neočekivanog otkrića – zalihe novca vrednog 3 miliona dolara. Uskoro se suočavaju sa opasnošću i pretnjom novopuštenog kriminalca i njegove ekipe, koji će učiniti sve što je potrebno da povrate novac, uključujući kidnapovanje ćerki agenta. Ulozi su veliki i životi su u opasnosti u ovoj direktnoj borbi, jer agent ne zaustavlja ništa da zaštiti svoju porodicu od kriminalaca željnih novca.
Zanr:
Datum:
10 Jan 2022
Glumci:
Rezija:
Asif Akbar
Drzava:
Tagovi:
The Commando (2022) online sa prevodom, gledaj The Commando hd, The Commando online, The Commando sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.