Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Conjuring: The Devil Made Me Do It sa prevodom
The Conjuring: The Devil Made Me Do It sa prevodom
HD 6.32021
Paranormalni istražitelji Ed i Lorraine Varren nailaze na ono što bi iz njihovih dosijea postalo jedan od najsenzacionalnijih slučajeva. Borba za dušu dečaka vodi ih dalje od svega što su ikada ranije videli, da bi prvi put u istoriji SAD-a osumnjičeni za ubistvo tražio demonsko posedovanje kao odbranu. Paranormalni istražitelji Ed i Lorraine Varren nailaze na ono što bi iz njihovih dosijea postalo jedan od najsenzacionalnijih slučajeva. Borba za dušu dečaka vodi ih dalje od svega što su ikada ranije videli, da bi prvi put u istoriji SAD-a osumnjičeni za ubistvo tražio demonsko posedovanje kao odbranu.
Zanr:
Datum:
04 Jun 2021
Glumci:
Rezija:
Michael Chaves
Drzava:
Tagovi:
The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021) online sa prevodom, gledaj The Conjuring: The Devil Made Me Do It hd, The Conjuring: The Devil Made Me Do It online, The Conjuring: The Devil Made Me Do It sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.