Pocetna/ Filmovi/ The Fable: The Killer Who Doesnt Kill

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Fable: The Killer Who Doesnt Kill sa prevodom
The Fable: The Killer Who Doesnt Kill
HD 6.82021
Akira je legendarni ubica poznat kao Bajka. Po nalogu svog šefa i zbog prezaposlenosti, živi mirno sa svojom partnerkom Joko kao obična braća i sestre. Akira i dalje radi honorarno u dizajnerskoj kompaniji Octopus sa izvršnim direktorom Takodom i zaposlenim Misakijem. Izvršni direktor Takoda i Misaki nisu svesni Akirinog porekla kao ubice. U međuvremenu, Utsubo je predstavnik nevladine organizacije. Ali, Utsubo radi sa ugovorenim ubicom Suzukijem da namjesti ljude u svrhe iznude. Oni ciljaju nekoga na dizajnersku kompaniju Octopus. Akira je legendarni ubica poznat kao Bajka. Po nalogu svog šefa i zbog prezaposlenosti, živi mirno sa svojom partnerkom Joko kao obična braća i sestre. Akira i dalje radi honorarno u dizajnerskoj kompaniji Octopus sa izvršnim direktorom Takodom i zaposlenim Misakijem. Izvršni direktor Takoda i Misaki nisu svesni Akirinog porekla kao ubice. U međuvremenu, Utsubo je predstavnik nevladine organizacije. Ali, Utsubo radi sa ugovorenim ubicom Suzukijem da namjesti ljude u svrhe iznude. Oni ciljaju nekoga na dizajnersku kompaniju Octopus.
Zanr:
Datum:
18 Jun 2021
Glumci:
Junichi Okada, Fumino Kimura, Yurina Hirate
Rezija:
Kan Eguchi
Drzava:
Tagovi:
The Fable: The Killer Who Doesnt Kill (2021) online sa prevodom, gledaj The Fable: The Killer Who Doesnt Kill hd, The Fable: The Killer Who Doesnt Kill online, The Fable: The Killer Who Doesnt Kill sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.