Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Forever Prisoner sa prevodom
The Forever Prisoner sa prevodom
HD 7.32021
Zastrašujuća priča o Abu Zubajdi, prvom visoko vrednom pritvoreniku koji je bio podvrgnut CIA-inom programu poboljšanih tehnika ispitivanja, koji je kasnije identifikovan kao mučenje od strane onih izvan agencije. Pošto nikada nije bio optužen za zločin ili mu je bilo dozvoljeno da ospori svoj pritvor, Zubajda ostaje zatvoren u zalivu Gvantanamo u kafkijanskom limbu, što je direktno u suprotnosti sa američkim idealima pravde i pravilnog procesa. Zastrašujuća priča o Abu Zubajdi, prvom visoko vrednom pritvoreniku koji je bio podvrgnut CIA-inom programu poboljšanih tehnika ispitivanja, koji je kasnije identifikovan kao mučenje od strane onih izvan agencije. Pošto nikada nije bio optužen za zločin ili mu je bilo dozvoljeno da ospori svoj pritvor, Zubajda ostaje zatvoren u zalivu Gvantanamo u kafkijanskom limbu, što je direktno u suprotnosti sa američkim idealima pravde i pravilnog procesa.
Zanr:
Datum:
06 Dec 2021
Glumci:
Rezija:
Alex Gibney
Drzava:
Tagovi:
The Forever Prisoner (2021) online sa prevodom, gledaj The Forever Prisoner hd, The Forever Prisoner online, The Forever Prisoner sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.