😁 *Player ne radi/Zabode* - Nakon duzeg vremena, nasli smo resenje koje nije najbolje ali radi. Ukoliko vam zabode film ili nece da se pusti, sve sto je potrebno je da refresujete stranicu 1 do 2x.

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Hyperions sa prevodom
The Hyperions
HD 5.52022
Profesor Rukus Mandulbaum je 1960. godine izumeo značku Titan - uređaj koji ljudima omogućava da imaju određenu super moć. Uzeo je trojicu nesrećnih mladića, stvorivši neobičnu porodicu superheroja i oni su brzo stekli slavu i prestiž. Vremenom se, međutim, komercijalna porodica raspala i profesor je zamenio tim novim setom tinejdžera super heroja. Presečeno na 1979. godinu, kada su dva originalna superheroja odrasla i žele nazad svoje značke Titana, čak i ako to znači pljačku Profesorovog muzeja i slučajno uzimanje nekoliko talaca. Profesor Rukus Mandulbaum je 1960. godine izumeo značku Titan - uređaj koji ljudima omogućava da imaju određenu super moć. Uzeo je trojicu nesrećnih mladića, stvorivši neobičnu porodicu superheroja i oni su brzo stekli slavu i prestiž. Vremenom se, međutim, komercijalna porodica raspala i profesor je zamenio tim novim setom tinejdžera super heroja. Presečeno na 1979. godinu, kada su dva originalna superheroja odrasla i žele nazad svoje značke Titana, čak i ako to znači pljačku Profesorovog muzeja i slučajno uzimanje nekoliko talaca.
Zanr:
Datum:
10 Mar 2022
Glumci:
Cary Elwes, Penelope Mitchell, Elaine Tan
Rezija:
Jon McDonald
Drzava:
Tagovi:
The Hyperions (2022) online sa prevodom, gledaj The Hyperions hd, The Hyperions online, The Hyperions sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.