Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Innocents sa prevodom
The Innocents sa prevodom
HD 7.02021
Poljska, 1945. Mathilde, mlada lekarka francuskog Crvenog krsta, je u misiji da pomogne preživelima iz rata. Kada monahinja zatraži njenu pomoć, dovedena je u manastir gde se krije nekoliko trudnih sestara, nesposobne da pomire veru sa trudnoćom. Matilda postaje njihova jedina nada. Poljska, 1945. Mathilde, mlada lekarka francuskog Crvenog krsta, je u misiji da pomogne preživelima iz rata. Kada monahinja zatraži njenu pomoć, dovedena je u manastir gde se krije nekoliko trudnih sestara, nesposobne da pomire veru sa trudnoćom. Matilda postaje njihova jedina nada.
Zanr:
Datum:
03 Sep 2021
Glumci:
Rezija:
Eskil Vogt
Drzava:
Tagovi:
The Innocents (2021) online sa prevodom, gledaj The Innocents hd, The Innocents online, The Innocents sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.