Pocetna/ Filmovi/ The Innocents

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Innocents sa prevodom
The Innocents
HD 7.02021
Poljska, 1945. Mathilde, mlada lekarka francuskog Crvenog krsta, je u misiji da pomogne preživelima iz rata. Kada monahinja zatraži njenu pomoć, dovedena je u manastir gde se krije nekoliko trudnih sestara, nesposobne da pomire veru sa trudnoćom. Matilda postaje njihova jedina nada. Poljska, 1945. Mathilde, mlada lekarka francuskog Crvenog krsta, je u misiji da pomogne preživelima iz rata. Kada monahinja zatraži njenu pomoć, dovedena je u manastir gde se krije nekoliko trudnih sestara, nesposobne da pomire veru sa trudnoćom. Matilda postaje njihova jedina nada.
Zanr:
Datum:
03 Sep 2021
Glumci:
Rakel Lenora Fløttum, Alva Brynsmo Ramstad, Sam Ashraf
Rezija:
Eskil Vogt
Drzava:
Tagovi:
The Innocents (2021) online sa prevodom, gledaj The Innocents hd, The Innocents online, The Innocents sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.