Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Ladder sa prevodom
The Ladder sa prevodom
HD N/A2021
Film “Uspenje” zasnovan je na istinitim događajima i prati duhovni put Andreja, osetljivog, društveno neprilagođenog mladića koji se okreće glumi u svojoj potrazi za istinskom srećom. Posle pada komunizma, zaslepljen je iluzijom slobode i demokratije i suočava se sa nizom brutalnih dešavanja koja su duboko obeležila skorašnju istoriju Rumunije. Pošto je našao utehu u ulozi Aljoše u scenskoj obradi romana “Braća Karamazovi”, on se sve više stapa sa svojim likom, i vremenom otkriva način da razume ono božansko. Film “Uspenje” zasnovan je na istinitim događajima i prati duhovni put Andreja, osetljivog, društveno neprilagođenog mladića koji se okreće glumi u svojoj potrazi za istinskom srećom. Posle pada komunizma, zaslepljen je iluzijom slobode i demokratije i suočava se sa nizom brutalnih dešavanja koja su duboko obeležila skorašnju istoriju Rumunije. Pošto je našao utehu u ulozi Aljoše u scenskoj obradi romana “Braća Karamazovi”, on se sve više stapa sa svojim likom, i vremenom otkriva način da razume ono božansko.
Zanr:
Datum:
30 Jul 2021
Glumci:
Rezija:
Vlad Paunescu
Drzava:
Tagovi:
The Ladder (2021) online sa prevodom, gledaj The Ladder hd, The Ladder online, The Ladder sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.