Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Last Son sa prevodom
The Last Son sa prevodom
HD 4.72021
Sem Vortington glumi Isaka Lemeja, odmetnika ubicu koji saznaje da je proklet proročanstvom: jedno od njegove dece će ga ubiti. Da bi to sprečio, on lovi svako od svoje otuđene dece, uključujući davno izgubljenog sina Kala (Kolson Bejker). Sa lovcima na glave i šerifom Solomonom (Tomas Džejn) na repu, Lemej mora da pronađe način da zaustavi svoju decu i prekine prokletstvo. Sem Vortington glumi Isaka Lemeja, odmetnika ubicu koji saznaje da je proklet proročanstvom: jedno od njegove dece će ga ubiti. Da bi to sprečio, on lovi svako od svoje otuđene dece, uključujući davno izgubljenog sina Kala (Kolson Bejker). Sa lovcima na glave i šerifom Solomonom (Tomas Džejn) na repu, Lemej mora da pronađe način da zaustavi svoju decu i prekine prokletstvo.
Zanr:
Datum:
10 Dec 2021
Glumci:
Rezija:
Tim Sutton
Drzava:
Tagovi:
The Last Son (2021) online sa prevodom, gledaj The Last Son hd, The Last Son online, The Last Son sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.