Pocetna/ Filmovi/ The Ledge

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Ledge sa prevodom
The Ledge
HD 5.12022
Avantura penjanja između dva prijatelja pretvara se u zastrašujuću noćnu moru. Nakon što Keli snimi ubistvo svog najboljeg prijatelja kamerom, ona postaje sledeća meta usko povezane grupe prijatelja koji se neće zaustaviti ni pred čim da unište dokaze i svakoga ko im se nađe na putu. Očajna za svoju bezbednost, ona počinje izdajničko penjanje uz planinsku liticu, a njeni instinkti preživljavanja su stavljeni na iskušenje kada bude zarobljena sa ubicama udaljenim samo 20 stopa. Avantura penjanja između dva prijatelja pretvara se u zastrašujuću noćnu moru. Nakon što Keli snimi ubistvo svog najboljeg prijatelja kamerom, ona postaje sledeća meta usko povezane grupe prijatelja koji se neće zaustaviti ni pred čim da unište dokaze i svakoga ko im se nađe na putu. Očajna za svoju bezbednost, ona počinje izdajničko penjanje uz planinsku liticu, a njeni instinkti preživljavanja su stavljeni na iskušenje kada bude zarobljena sa ubicama udaljenim samo 20 stopa.
Zanr:
Datum:
14 Mar 2022
Glumci:
Brittany Ashworth, Ben Lamb, Nathan Welsh
Rezija:
Howard J. Ford
Drzava:
Tagovi:
The Ledge (2022) online sa prevodom, gledaj The Ledge hd, The Ledge online, The Ledge sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.