Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Ledge sa prevodom
The Ledge sa prevodom
HD 5.12022
Avantura penjanja između dva prijatelja pretvara se u zastrašujuću noćnu moru. Nakon što Keli snimi ubistvo svog najboljeg prijatelja kamerom, ona postaje sledeća meta usko povezane grupe prijatelja koji se neće zaustaviti ni pred čim da unište dokaze i svakoga ko im se nađe na putu. Očajna za svoju bezbednost, ona počinje izdajničko penjanje uz planinsku liticu, a njeni instinkti preživljavanja su stavljeni na iskušenje kada bude zarobljena sa ubicama udaljenim samo 20 stopa. Avantura penjanja između dva prijatelja pretvara se u zastrašujuću noćnu moru. Nakon što Keli snimi ubistvo svog najboljeg prijatelja kamerom, ona postaje sledeća meta usko povezane grupe prijatelja koji se neće zaustaviti ni pred čim da unište dokaze i svakoga ko im se nađe na putu. Očajna za svoju bezbednost, ona počinje izdajničko penjanje uz planinsku liticu, a njeni instinkti preživljavanja su stavljeni na iskušenje kada bude zarobljena sa ubicama udaljenim samo 20 stopa.
Zanr:
Datum:
14 Mar 2022
Glumci:
Rezija:
Howard J. Ford
Drzava:
Tagovi:
The Ledge (2022) online sa prevodom, gledaj The Ledge hd, The Ledge online, The Ledge sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.