Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Little Things sa prevodom
The Little Things sa prevodom
HD 6.32021
Zamenik šerifa Joe “Deke” Deacon udružuje snage sa narednikom. Jim Bakter da traži serijskog ubicu koji teroriše Los Angeles. Dok prate krivca, Bakter nije svestan da istraga zatrpava odjeke Dekeove prošlosti, otkrivajući uznemirujuće tajne koje bi mogle ugroziti više od njegovog slučaja. Zamenik šerifa Joe “Deke” Deacon udružuje snage sa narednikom. Jim Bakter da traži serijskog ubicu koji teroriše Los Angeles. Dok prate krivca, Bakter nije svestan da istraga zatrpava odjeke Dekeove prošlosti, otkrivajući uznemirujuće tajne koje bi mogle ugroziti više od njegovog slučaja.
Zanr:
Datum:
29 Jan 2021
Glumci:
Rezija:
John Lee Hancock
Drzava:
Tagovi:
The Little Things (2021) online sa prevodom, gledaj The Little Things hd, The Little Things online, The Little Things sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.