Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Magdalene Sisters sa prevodom
The Magdalene Sisters sa prevodom
HD 7.72002
Četiri žene dane su pod skrbništvo sestrinstva Magdalene kako bi ispravile svoje grešno ponašanje: Crispina i Rose rodile su dijete prije braka, Margaret je silovala njezina sestrična, a siroče Bernadette više je puta uhvaćeno kako očijuka s dječacima. Svi moraju raditi u praonici rublja pod strogim nadzorom časnih sestara, koje sadističkim kažnjavanjem krše njihovu volju. Četiri žene dane su pod skrbništvo sestrinstva Magdalene kako bi ispravile svoje grešno ponašanje: Crispina i Rose rodile su dijete prije braka, Margaret je silovala njezina sestrična, a siroče Bernadette više je puta uhvaćeno kako očijuka s dječacima. Svi moraju raditi u praonici rublja pod strogim nadzorom časnih sestara, koje sadističkim kažnjavanjem krše njihovu volju.
Zanr:
Datum:
29 Aug 2003
Glumci:
Rezija:
Peter Mullan
Drzava:
Tagovi:
The Magdalene Sisters (2002) online sa prevodom, gledaj The Magdalene Sisters hd, The Magdalene Sisters online, The Magdalene Sisters sa prevodom, 2002 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.