Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Map of Tiny Perfect Things sa prevodom
The Map of Tiny Perfect Things sa prevodom
HD 6.82021
Film govori o priču o brzom tinejdžerskoj marki, koji je u skladu sa istom danom u beskrajnoj petlji, čiji se svet okrenut naopako kada se sastaje sa misterioznim Margaretom i zaglavljenim u vremenskoj petlji. Mark i Margaret formiraju magnetno partnerstvo, postavljajući sve sićušne stvari koje to jednog dana čine savršenim. Ono što je slijedi ljubavna priča sa fantastičnim zavojem, kao i dve borbe za shvatiti kako - i da li da pobjegnem od svog neprekidnog dana. Film govori o priču o brzom tinejdžerskoj marki, koji je u skladu sa istom danom u beskrajnoj petlji, čiji se svet okrenut naopako kada se sastaje sa misterioznim Margaretom i zaglavljenim u vremenskoj petlji. Mark i Margaret formiraju magnetno partnerstvo, postavljajući sve sićušne stvari koje to jednog dana čine savršenim. Ono što je slijedi ljubavna priča sa fantastičnim zavojem, kao i dve borbe za shvatiti kako - i da li da pobjegnem od svog neprekidnog dana.
Zanr:
Datum:
12 Feb 2021
Glumci:
Rezija:
Ian Samuels
Drzava:
Tagovi:
The Map of Tiny Perfect Things (2021) online sa prevodom, gledaj The Map of Tiny Perfect Things hd, The Map of Tiny Perfect Things online, The Map of Tiny Perfect Things sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.