Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Pilot. A Battle for Survival sa prevodom
The Pilot. A Battle for Survival sa prevodom
HD 6.02021
Poslednji mesec u 1941. godini, severozapadni front. Nemačka tenkovska jedinica kreće se ka Moskvi. Avion IL-2, sa pilotom Nikolajem Komlevim, koji je imao misiju da zaustavi prodor - oboren je. Komlev je uspeo da prizemlji avion u udaljenoj šumi... Čini se da je najgore prošlo - preživeo je zračnu bitku. Međutim, iskušenja tek počinju: ranjeni Komlev mora proći nezamisliv put, savlađujući mraz, bol i glad, bežeći od vukova i specijalnog odreda nacista, čiji je zadatak da ga pronađu po svaku cenu. Pilota vodi volja za životom, hrabrost i, naravno, ljubav. Kod kuće ga čeka Olga, njena slika ga greje na hladnoći i pomaže mu da ne klone i ide ka spasenju. Ima samo jednu šansu da preživi kako bi se vratio svojoj voljenoj, ponovo se digao na nebo i pobedio. Poslednji mesec u 1941. godini, severozapadni front. Nemačka tenkovska jedinica kreće se ka Moskvi. Avion IL-2, sa pilotom Nikolajem Komlevim, koji je imao misiju da zaustavi prodor - oboren je. Komlev je uspeo da prizemlji avion u udaljenoj šumi... Čini se da je najgore prošlo - preživeo je zračnu bitku. Međutim, iskušenja tek počinju: ranjeni Komlev mora proći nezamisliv put, savlađujući mraz, bol i glad, bežeći od vukova i specijalnog odreda nacista, čiji je zadatak da ga pronađu po svaku cenu. Pilota vodi volja za životom, hrabrost i, naravno, ljubav. Kod kuće ga čeka Olga, njena slika ga greje na hladnoći i pomaže mu da ne klone i ide ka spasenju. Ima samo jednu šansu da preživi kako bi se vratio svojoj voljenoj, ponovo se digao na nebo i pobedio.
Zanr:
Datum:
02 Dec 2021
Glumci:
Rezija:
Renat Davletyarov, Cindy Robinson
Drzava:
Tagovi:
The Pilot. A Battle for Survival (2021) online sa prevodom, gledaj The Pilot. A Battle for Survival hd, The Pilot. A Battle for Survival online, The Pilot. A Battle for Survival sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.