Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Resonator: Miskatonic U sa prevodom
The Resonator: Miskatonic U sa prevodom
HD 4.92021
Smešten u izmišljenom univerzitetskom kampusu „Miskatonic Universiti“ u Arkhamu, Massachusetts, gde je poznato da se u Lovecraftovoj istoriji dešavaju razni fantastični i svetski događaji, RESONATOR: MISKATONIC U prati šest nadarenih studenata dok se kreću po životu nakon jednog od njih, Cravforda Tillinghast, gradi mašinu poznatu kao Resonator. Mašina omogućava da se iskusi više dimenzija dok se plovi po neslanim zverima koje u njima obitavaju. Ali stvari se komplikuju kada Tillinghast shvati da prototip njegovog stvaranja nije samo pustio ubilačka i smrtonosna stvorenja u njegov svet, već je uticao i na njegovu stvarnost. Smešten u izmišljenom univerzitetskom kampusu „Miskatonic Universiti“ u Arkhamu, Massachusetts, gde je poznato da se u Lovecraftovoj istoriji dešavaju razni fantastični i svetski događaji, RESONATOR: MISKATONIC U prati šest nadarenih studenata dok se kreću po životu nakon jednog od njih, Cravforda Tillinghast, gradi mašinu poznatu kao Resonator. Mašina omogućava da se iskusi više dimenzija dok se plovi po neslanim zverima koje u njima obitavaju. Ali stvari se komplikuju kada Tillinghast shvati da prototip njegovog stvaranja nije samo pustio ubilačka i smrtonosna stvorenja u njegov svet, već je uticao i na njegovu stvarnost.
Zanr:
Datum:
26 Feb 2021
Glumci:
Rezija:
William Butler
Drzava:
Tagovi:
The Resonator: Miskatonic U (2021) online sa prevodom, gledaj The Resonator: Miskatonic U hd, The Resonator: Miskatonic U online, The Resonator: Miskatonic U sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.