Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Retreat sa prevodom
The Retreat sa prevodom
HD 4.72021
Renee i Valerie, par na raskrsnici puteva u njihovoj vezi, napuštaju grad kako bi proveli nedelju u zabačenoj kabini sa prijateljima. Ali kad stignu, njihovih prijatelja nema nigde. Dok posrću kroz nevolje u vezi, otkrivaju da ih lovi grupa militantnih ekstremista koji su odlučni da ih istrebe. Renee i Valerie, par na raskrsnici puteva u njihovoj vezi, napuštaju grad kako bi proveli nedelju u zabačenoj kabini sa prijateljima. Ali kad stignu, njihovih prijatelja nema nigde. Dok posrću kroz nevolje u vezi, otkrivaju da ih lovi grupa militantnih ekstremista koji su odlučni da ih istrebe.
Zanr:
Datum:
21 May 2021
Glumci:
Rezija:
Pat Mills
Drzava:
Tagovi:
The Retreat (2021) online sa prevodom, gledaj The Retreat hd, The Retreat online, The Retreat sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.