Pocetna/ Filmovi/ The Retreat

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Retreat sa prevodom
The Retreat
HD 4.72021
Renee i Valerie, par na raskrsnici puteva u njihovoj vezi, napuštaju grad kako bi proveli nedelju u zabačenoj kabini sa prijateljima. Ali kad stignu, njihovih prijatelja nema nigde. Dok posrću kroz nevolje u vezi, otkrivaju da ih lovi grupa militantnih ekstremista koji su odlučni da ih istrebe. Renee i Valerie, par na raskrsnici puteva u njihovoj vezi, napuštaju grad kako bi proveli nedelju u zabačenoj kabini sa prijateljima. Ali kad stignu, njihovih prijatelja nema nigde. Dok posrću kroz nevolje u vezi, otkrivaju da ih lovi grupa militantnih ekstremista koji su odlučni da ih istrebe.
Zanr:
Datum:
21 May 2021
Glumci:
Tommie-Amber Pirie, Sarah Allen, Rossif Sutherland
Rezija:
Pat Mills
Drzava:
Tagovi:
The Retreat (2021) online sa prevodom, gledaj The Retreat hd, The Retreat online, The Retreat sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.