😁 *Player ne radi/Zabode* - Nakon duzeg vremena, nasli smo resenje koje nije najbolje ali radi. Ukoliko vam zabode film ili nece da se pusti, sve sto je potrebno je da refresujete stranicu 1 do 2x.

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Royal Treatment sa prevodom
The Royal Treatment
HD 5.22022
Izabela vodi sopstveni salon i ne plaši se da kaže šta misli, dok princ Tomas vodi svoju zemlju i sprema se da se oženi zbog dužnosti, a ne zbog ljubavi. Kada Izi i njeni kolege stilisti dobiju priliku života da frišu za kraljevsko venčanje, ona i princ Tomas saznaju da preuzimanje kontrole nad sopstvenom sudbinom zahteva da prate svoja srca. Izabela vodi sopstveni salon i ne plaši se da kaže šta misli, dok princ Tomas vodi svoju zemlju i sprema se da se oženi zbog dužnosti, a ne zbog ljubavi. Kada Izi i njeni kolege stilisti dobiju priliku života da frišu za kraljevsko venčanje, ona i princ Tomas saznaju da preuzimanje kontrole nad sopstvenom sudbinom zahteva da prate svoja srca.
Zanr:
Datum:
20 Jan 2022
Glumci:
Laura Marano, Mena Massoud, Julie Edwards
Rezija:
Rick Jacobson
Drzava:
Tagovi:
The Royal Treatment (2022) online sa prevodom, gledaj The Royal Treatment hd, The Royal Treatment online, The Royal Treatment sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.