Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Suicide Squad sa prevodom
The Suicide Squad sa prevodom
HD 7.22021
Dobrodošli u pakao – zvani Belle Reve, zatvor s najvišom stopom smrtnosti u SAD-u A. Gdje se drže najgori Super-negativci i gdje će učiniti sve da izađu – čak i pridružiti se u supertajni, super- sjenovita radna skupina X. Današnji zadatak “umri ili umri”? Okupite kolekciju kontra, uključujući Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin i svima omiljenog psihologa, Harley Quinna. Zatim ih snažno naoružajte i bacite (doslovno) na udaljeni, neprijateljski nabijeni otok Corto Maltese. Prolazeći kroz džunglu vrveći militantnim protivnicima i gerilskim snagama na svakom koraku, Odred je u misiji traganja i uništavanja sa samo pukovnikom Rickom Flagom na terenu kako bi ih natjerao da se ponašaju … i vladinim tehničarima Amande Waller, prateći svaki njihov pokret. I kao i uvijek, jedan pogrešan potez i oni su mrtvi (bilo od ruku svojih protivnika, suigrača ili same Waller). Dobrodošli u pakao – zvani Belle Reve, zatvor s najvišom stopom smrtnosti u SAD-u A. Gdje se drže najgori Super-negativci i gdje će učiniti sve da izađu – čak i pridružiti se u supertajni, super- sjenovita radna skupina X. Današnji zadatak “umri ili umri”? Okupite kolekciju kontra, uključujući Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin i svima omiljenog psihologa, Harley Quinna. Zatim ih snažno naoružajte i bacite (doslovno) na udaljeni, neprijateljski nabijeni otok Corto Maltese. Prolazeći kroz džunglu vrveći militantnim protivnicima i gerilskim snagama na svakom koraku, Odred je u misiji traganja i uništavanja sa samo pukovnikom Rickom Flagom na terenu kako bi ih natjerao da se ponašaju … i vladinim tehničarima Amande Waller, prateći svaki njihov pokret. I kao i uvijek, jedan pogrešan potez i oni su mrtvi (bilo od ruku svojih protivnika, suigrača ili same Waller).
Zanr:
Datum:
05 Aug 2021
Glumci:
Rezija:
James Gunn
Drzava:
Tagovi:
The Suicide Squad (2021) online sa prevodom, gledaj The Suicide Squad hd, The Suicide Squad online, The Suicide Squad sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.