Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Survivalist sa prevodom
The Survivalist sa prevodom
HD 3.52021
Godinu i po dana nakon pada civilizacije od izbijanja virusa, bivši agent FBI -a prisiljen je da zaštiti mladu ženu, koja je imuna na bolest, od opasne bande koja je lovi predvođena psihopatom koji veruje da će to iskoristiti da spasi svet. Godinu i po dana nakon pada civilizacije od izbijanja virusa, bivši agent FBI -a prisiljen je da zaštiti mladu ženu, koja je imuna na bolest, od opasne bande koja je lovi predvođena psihopatom koji veruje da će to iskoristiti da spasi svet.
Zanr:
Datum:
01 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
Jon Keeyes
Drzava:
Tagovi:
The Survivalist (2021) online sa prevodom, gledaj The Survivalist hd, The Survivalist online, The Survivalist sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.