Pocetna/ Filmovi/ The Watch

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Dood Player


The Watch
HD 5.72012
Urnebesna SF komedija prati drugove iz komšiluka koji organizuju sopstvenu grupu za održavanje reda i mira u komšiluku, kako bi se prvenstveno maknuli iz dosadne porodične svakodnevice. Međutim, nakon što pukim slučajem otkriju kako vanzemaljci nameravaju da napadnu Zemlju, prisiljeni su da krenu u akciju. Urnebesna SF komedija prati drugove iz komšiluka koji organizuju sopstvenu grupu za održavanje reda i mira u komšiluku, kako bi se prvenstveno maknuli iz dosadne porodične svakodnevice. Međutim, nakon što pukim slučajem otkriju kako vanzemaljci nameravaju da napadnu Zemlju, prisiljeni su da krenu u akciju.
Zanr:
Datum:
27 Jul 2012
Glumci:
Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill
Rezija:
Akiva Schaffer
Drzava:
Tagovi:
The Watch (2012) online sa prevodom, gledaj The Watch hd, The Watch online, The Watch sa prevodom, 2012 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.