Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Water Man sa prevodom
The Water Man sa prevodom
HD 5.42020
Topnik i njegova majka dele posebnu vezu. Ona podržava njegova sanjarenja i umetnička bavljenja, dok njegov otac, često na putu, Amos, sa kojim Gunner deli zategnute veze, ima druge ideje o tome gde bi trebalo da budu interesi njegovog sina. Gunner i njegov otac pokušavaju da ublaže razlike zbog porodice, ali kada se bolest njegove majke pogorša, Gunner nestaje u gomilama knjiga kako o nauci tako i o natprirodnom u potrazi za mogućim lekovima. Kada Gunner i njegov buntovni prijatelj Jo nestanu tokom potrage za misterioznom šumom Vater Man-a, Amos mora da se uroni u svet svog sina da ih pronađe i okupi porodicu. Topnik i njegova majka dele posebnu vezu. Ona podržava njegova sanjarenja i umetnička bavljenja, dok njegov otac, često na putu, Amos, sa kojim Gunner deli zategnute veze, ima druge ideje o tome gde bi trebalo da budu interesi njegovog sina. Gunner i njegov otac pokušavaju da ublaže razlike zbog porodice, ali kada se bolest njegove majke pogorša, Gunner nestaje u gomilama knjiga kako o nauci tako i o natprirodnom u potrazi za mogućim lekovima. Kada Gunner i njegov buntovni prijatelj Jo nestanu tokom potrage za misterioznom šumom Vater Man-a, Amos mora da se uroni u svet svog sina da ih pronađe i okupi porodicu.
Zanr:
Datum:
07 May 2021
Glumci:
Rezija:
David Oyelowo
Drzava:
Tagovi:
The Water Man (2020) online sa prevodom, gledaj The Water Man hd, The Water Man online, The Water Man sa prevodom, 2020 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.