Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Yinyang Master sa prevodom
The Yinyang Master sa prevodom
HD 6.42021
Svet je na rubu razornog rata sa čudovištima koja dolaze da uzmu kamen za skaliranje. Život majstora Iin Iang Kingminga je u opasnosti i on putuje u različite svetove kako bi se pripremio za predstojeće napade. Na svom putu, Kingming otkriva da je ključ svih nedaća prihvatanje njegovog hibridnog identiteta i čoveka i čudovišta. Svet je na rubu razornog rata sa čudovištima koja dolaze da uzmu kamen za skaliranje. Život majstora Iin Iang Kingminga je u opasnosti i on putuje u različite svetove kako bi se pripremio za predstojeće napade. Na svom putu, Kingming otkriva da je ključ svih nedaća prihvatanje njegovog hibridnog identiteta i čoveka i čudovišta.
Zanr:
Datum:
19 Mar 2021
Glumci:
Rezija:
Weiran Li
Drzava:
Tagovi:
The Yinyang Master (2021) online sa prevodom, gledaj The Yinyang Master hd, The Yinyang Master online, The Yinyang Master sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.