Pocetna/ Filmovi/ The Yinyang Master

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Yinyang Master sa prevodom
The Yinyang Master
HD 6.42021
Svet je na rubu razornog rata sa čudovištima koja dolaze da uzmu kamen za skaliranje. Život majstora Iin Iang Kingminga je u opasnosti i on putuje u različite svetove kako bi se pripremio za predstojeće napade. Na svom putu, Kingming otkriva da je ključ svih nedaća prihvatanje njegovog hibridnog identiteta i čoveka i čudovišta. Svet je na rubu razornog rata sa čudovištima koja dolaze da uzmu kamen za skaliranje. Život majstora Iin Iang Kingminga je u opasnosti i on putuje u različite svetove kako bi se pripremio za predstojeće napade. Na svom putu, Kingming otkriva da je ključ svih nedaća prihvatanje njegovog hibridnog identiteta i čoveka i čudovišta.
Zanr:
Datum:
19 Mar 2021
Glumci:
Kun Chen, Xun Zhou, William Wai-Ting Chan
Rezija:
Weiran Li
Drzava:
Tagovi:
The Yinyang Master (2021) online sa prevodom, gledaj The Yinyang Master hd, The Yinyang Master online, The Yinyang Master sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.