Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Theres Someone Inside Your House sa prevodom
Theres Someone Inside Your House sa prevodom
HD 4.82021
Kako odbrojavanje do diplome počinje, studente na fakultetu Osborne High proganja manijak u namjeri da razotkrije svoje najmračnije tajne cijelom gradu, terorišući žrtve dok nose masku lica sličnu životnoj. Sa svojom misterioznom prošlošću, Makani i njeni prijatelji moraju otkriti identitet ubice pre nego što i sami postanu žrtve. Kako odbrojavanje do diplome počinje, studente na fakultetu Osborne High proganja manijak u namjeri da razotkrije svoje najmračnije tajne cijelom gradu, terorišući žrtve dok nose masku lica sličnu životnoj. Sa svojom misterioznom prošlošću, Makani i njeni prijatelji moraju otkriti identitet ubice pre nego što i sami postanu žrtve.
Zanr:
Datum:
06 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
Patrick Brice
Drzava:
Tagovi:
Theres Someone Inside Your House (2021) online sa prevodom, gledaj Theres Someone Inside Your House hd, Theres Someone Inside Your House online, Theres Someone Inside Your House sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.