Pocetna/ Filmovi/ They/Them

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Dood Player


They/Them
HD 3.42022
Owen Whistler je direktor kampa u kome se sprovodi terapija lečenja LGBTQ+ tinejdžera od njihovog seksualnog i rodnog identiteta. Tokom jednonedeljne sesije u kampu, Whistler se susreće s Jordanom trans-tinejdžerom koji je sklopio dogovor sa svojim roditeljima da se legalno emancipuje nakon pohađanja kampa. Dok se Jordan i njegovi drugari iz kampa bune protiv okrutnih metoda lečenja Whistlera i njegovog osoblja, počinje da se gomila misteriozni niz ubistava, prisiljavajući Jordana da istraži tajne kampa. Owen Whistler je direktor kampa u kome se sprovodi terapija lečenja LGBTQ+ tinejdžera od njihovog seksualnog i rodnog identiteta. Tokom jednonedeljne sesije u kampu, Whistler se susreće s Jordanom trans-tinejdžerom koji je sklopio dogovor sa svojim roditeljima da se legalno emancipuje nakon pohađanja kampa. Dok se Jordan i njegovi drugari iz kampa bune protiv okrutnih metoda lečenja Whistlera i njegovog osoblja, počinje da se gomila misteriozni niz ubistava, prisiljavajući Jordana da istraži tajne kampa.
Zanr:
Datum:
05 Aug 2022
Glumci:
Kevin Bacon, Theo Germaine, Anna Chlumsky
Rezija:
John Logan
Drzava:
Tagovi:
They/Them (2022) online sa prevodom, gledaj They/Them hd, They/Them online, They/Them sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.