Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Things Heard & Seen sa prevodom
Things Heard & Seen sa prevodom
HD 5.32021
Catherine Clare nevoljno trguje životom na Manhattanu 1980-ih za zabačenu kuću u malom zaseoku Chosen u Njujorku, nakon što je njen suprug George dobio posao predavanja istorije umetnosti na malom koledžu u Hudson Vallei. Iako se trudi da staru farmu mlekara transformiše u mesto gde će mlada ćerka Franni biti srećna, Catherine se sve više nalazi izolovana i sama. Ubrzo shvata zlokobnu tamu koja se krije kako u zidovima neurednog imanja – tako i u braku sa Džordžom. Catherine Clare nevoljno trguje životom na Manhattanu 1980-ih za zabačenu kuću u malom zaseoku Chosen u Njujorku, nakon što je njen suprug George dobio posao predavanja istorije umetnosti na malom koledžu u Hudson Vallei. Iako se trudi da staru farmu mlekara transformiše u mesto gde će mlada ćerka Franni biti srećna, Catherine se sve više nalazi izolovana i sama. Ubrzo shvata zlokobnu tamu koja se krije kako u zidovima neurednog imanja – tako i u braku sa Džordžom.
Zanr:
Datum:
29 Apr 2021
Glumci:
Rezija:
Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Drzava:
Tagovi:
Things Heard & Seen (2021) online sa prevodom, gledaj Things Heard & Seen hd, Things Heard & Seen online, Things Heard & Seen sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.