😁 *Player ne radi/Zabode* - Nakon duzeg vremena, nasli smo resenje koje nije najbolje ali radi. Ukoliko vam zabode film ili nece da se pusti, sve sto je potrebno je da refresujete stranicu 1 do 2x.

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Turbo Kid sa prevodom
Turbo Kid
HD 6.72015
U postapokaliptičnoj budućnosti, THE KID, mladi usamljeni smetlar opsednut stripovima mora se suočiti sa svojim strahovima i postati nevoljni heroj kada upozna misterioznu devojku po imenu APPLE. Uprkos njihovim naporima da se drže za sebe, ZEUS, sadistički i samoprozvani vođa Pustare, muči DECU i JABUKU. U postapokaliptičnoj budućnosti, THE KID, mladi usamljeni smetlar opsednut stripovima mora se suočiti sa svojim strahovima i postati nevoljni heroj kada upozna misterioznu devojku po imenu APPLE. Uprkos njihovim naporima da se drže za sebe, ZEUS, sadistički i samoprozvani vođa Pustare, muči DECU i JABUKU.
Zanr:
Datum:
28 Aug 2015
Glumci:
Munro Chambers, Laurence Leboeuf, Michael Ironside
Rezija:
François Simard, Anouk Whissell, Yoann-Karl Whissell
Drzava:
Tagovi:
Turbo Kid (2015) online sa prevodom, gledaj Turbo Kid hd, Turbo Kid online, Turbo Kid sa prevodom, 2015 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.