Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody sa prevodom
Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody
HD 6.92022
I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston u središte priče stavlja glazbenu ikonu Whitney Houston. Naomi Ackie glumi Whitney u glazbenom biografskom filmu koji se temelji na epskom životu i glazbi kultne pjevačice. Film redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena nominiranog za nagradu Oscar®, publiku će povesti na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i život Whitney Houston. I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston u središte priče stavlja glazbenu ikonu Whitney Houston. Naomi Ackie glumi Whitney u glazbenom biografskom filmu koji se temelji na epskom životu i glazbi kultne pjevačice. Film redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena nominiranog za nagradu Oscar®, publiku će povesti na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i život Whitney Houston.
Zanr:
Datum:
23 Dec 2022
Glumci:
Rezija:
Kasi Lemmons
Drzava:
Tagovi:
Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022) online sa prevodom, gledaj Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody hd, Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody online, Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Ashton je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Ashton ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Ashton najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.