Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Women Is Losers sa prevodom
Women Is Losers sa prevodom
HD 5.52021
U San Francisku 1960-ih, Selina Gerera je bistra i talentovana srednjoškolka pred kojom je budućnost koja obećava. Ali neplanirana trudnoća dramatično menja njen put. Pošto je videla kako joj najbolja drugarica umire od loše izvedenog abortusa, odluči da zadrži bebu. Iako je roditelji ne podržavaju i živi u burnom domaćinstvu punom nasilja, Selina odlučno želi da se izvuče iz siromaštva i izgradi bolju budućnost za svog novorođenog sina. Radi više poslova i pametno štedi jer želi da ima kuću, dok se suočava s rasizmom i seksizmom i na radnom mestu i u kreditnim institucijama koje uskraćuju zajmove neudatim ženama. Ovaj provokativni film inspirisan je stvarnim ženama i istoimenom pesmom Dženis Džoplin. U San Francisku 1960-ih, Selina Gerera je bistra i talentovana srednjoškolka pred kojom je budućnost koja obećava. Ali neplanirana trudnoća dramatično menja njen put. Pošto je videla kako joj najbolja drugarica umire od loše izvedenog abortusa, odluči da zadrži bebu. Iako je roditelji ne podržavaju i živi u burnom domaćinstvu punom nasilja, Selina odlučno želi da se izvuče iz siromaštva i izgradi bolju budućnost za svog novorođenog sina. Radi više poslova i pametno štedi jer želi da ima kuću, dok se suočava s rasizmom i seksizmom i na radnom mestu i u kreditnim institucijama koje uskraćuju zajmove neudatim ženama. Ovaj provokativni film inspirisan je stvarnim ženama i istoimenom pesmom Dženis Džoplin.
Zanr:
Datum:
18 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
Lissette Feliciano
Drzava:
Tagovi:
Women Is Losers (2021) online sa prevodom, gledaj Women Is Losers hd, Women Is Losers online, Women Is Losers sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.