Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
5ive Days to Midnight
HD 6.62004
Pet dana do ponoći je petosatna mini-serija koja se prikazivala u junu 2004. na televiziji Sci-fi. Glavni lik je Timothy Hutton, u seriji kao J. T. Neumeyer, fizičar koji nalazi aktovku sa dokumentima i dokazima koji ukazuju da će umreti za pet dana. Svaki sat posvećen je događajima koji se odnose na ceo dan. Pet dana do ponoći je petosatna mini-serija koja se prikazivala u junu 2004. na televiziji Sci-fi. Glavni lik je Timothy Hutton, u seriji kao J. T. Neumeyer, fizičar koji nalazi aktovku sa dokumentima i dokazima koji ukazuju da će umreti za pet dana. Svaki sat posvećen je događajima koji se odnose na ceo dan.
Zanr:
Datum:
07 Jun 2004
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
5ive Days to Midnight (2004) online sa prevodom, gledaj 5ive Days to Midnight hd, 5ive Days to Midnight online, 5ive Days to Midnight sa prevodom, 2004 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.