Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
An Astrological Guide for Broken Hearts
HD 7.12021
Alice ima slomljeno srce i nikako ne može pronaći dečka. No kad upozna karizmatičnog astrološkog gurua, čini se da je napokon blizu pronalaska srodne duše. Alice ima slomljeno srce i nikako ne može pronaći dečka. No kad upozna karizmatičnog astrološkog gurua, čini se da je napokon blizu pronalaska srodne duše.
Zanr:
Datum:
27 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
An Astrological Guide for Broken Hearts (2021) online sa prevodom, gledaj An Astrological Guide for Broken Hearts hd, An Astrological Guide for Broken Hearts online, An Astrological Guide for Broken Hearts sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Lorenzo je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Lorenzo ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Lorenzo najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.