Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Angela Black
HD 6.32021
Anđela Blek vodi naizgled idiličan život sa dva prelepa sina i šarmantnim, vrednim mužem dok prikriva činjenicu da je žrtva porodičnog nasilja. Sve dok jednog dana Angeli ne priđe Ed – privatni istražitelj – i razbije njen ionako napeti život u porodici. Anđela Blek vodi naizgled idiličan život sa dva prelepa sina i šarmantnim, vrednim mužem dok prikriva činjenicu da je žrtva porodičnog nasilja. Sve dok jednog dana Angeli ne priđe Ed – privatni istražitelj – i razbije njen ionako napeti život u porodici.
Zanr:
Datum:
07 Feb 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Angela Black (2021) online sa prevodom, gledaj Angela Black hd, Angela Black online, Angela Black sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.