Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Avenue 5
HD 6.52020
40 godina u budućnosti, svemirski kapetan Ryan Clark i posada luksuznog svemirskog krstarenja Avenue 5 upravljaju nezadovoljnim putnicima i neočekivanim događajima nakon što su doživjeli tehničke probleme na brodu. 40 godina u budućnosti, svemirski kapetan Ryan Clark i posada luksuznog svemirskog krstarenja Avenue 5 upravljaju nezadovoljnim putnicima i neočekivanim događajima nakon što su doživjeli tehničke probleme na brodu.
Zanr:
Datum:
19 Jan 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Avenue 5 (2020) online sa prevodom, gledaj Avenue 5 hd, Avenue 5 online, Avenue 5 sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.