Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Bangkok Breaking
HD 5.92021
Serija od šest epizoda usredsređena je na divlji svet spasilačkih službi na putevima u Bangkoku i na Vanchaija koji je nedavno stigao u Bangkok i mora da razotkrije zaveru širom grada zajedno sa mladim, naprednim novinarom. Serija od šest epizoda usredsređena je na divlji svet spasilačkih službi na putevima u Bangkoku i na Vanchaija koji je nedavno stigao u Bangkok i mora da razotkrije zaveru širom grada zajedno sa mladim, naprednim novinarom.
Zanr:
Datum:
23 Sep 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Bangkok Breaking (2021) online sa prevodom, gledaj Bangkok Breaking hd, Bangkok Breaking online, Bangkok Breaking sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.