Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Barons
HD 5.42022
Surf counter kultura i trgovina 70-ih se sukobljavaju dok grupa najboljih prijatelja, inspirisana okeanom, stvara ono što će postati kultni rivalski brendovi za surfovanje. Oni i ne znaju da će njihov uspeh razdvojiti njih i njihov svet. Surf counter kultura i trgovina 70-ih se sukobljavaju dok grupa najboljih prijatelja, inspirisana okeanom, stvara ono što će postati kultni rivalski brendovi za surfovanje. Oni i ne znaju da će njihov uspeh razdvojiti njih i njihov svet.
Zanr:
Datum:
24 Apr 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Barons (2022) online sa prevodom, gledaj Barons hd, Barons online, Barons sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.