Pocetna/ TV-Serije/ Black Rock Shooter: Dawn Fall

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.

Black Rock Shooter: Dawn Fall
HD 8.12022
Godina je 2062. Zemlja je ostala u ruševinama nakon neuspjeha projekta automatizacije rada kada je umjetna inteligencija zvana Artemida povela rat protiv čovječanstva. Djevojka, Empress, budi se u istraživačkom laboratoriju. Kao jedna od tri preživjela čuvara, ona mora uništiti Orbitalni lift prije nego što Artemida dovrši njegovu izgradnju. Neuspjeh će dovesti do toga da vojska strojeva pregazi Zemlju. Godina je 2062. Zemlja je ostala u ruševinama nakon neuspjeha projekta automatizacije rada kada je umjetna inteligencija zvana Artemida povela rat protiv čovječanstva. Djevojka, Empress, budi se u istraživačkom laboratoriju. Kao jedna od tri preživjela čuvara, ona mora uništiti Orbitalni lift prije nego što Artemida dovrši njegovu izgradnju. Neuspjeh će dovesti do toga da vojska strojeva pregazi Zemlju.
Zanr:
Datum:
03 Apr 2022
Glumci:
Anzu Lawson, Saori Hayami, Yui Ishikawa
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Black Rock Shooter: Dawn Fall (2022) online sa prevodom, gledaj Black Rock Shooter: Dawn Fall hd, Black Rock Shooter: Dawn Fall online, Black Rock Shooter: Dawn Fall sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.