Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Black Rock Shooter: Dawn Fall
HD 8.12022
Godina je 2062. Zemlja je ostala u ruševinama nakon neuspjeha projekta automatizacije rada kada je umjetna inteligencija zvana Artemida povela rat protiv čovječanstva. Djevojka, Empress, budi se u istraživačkom laboratoriju. Kao jedna od tri preživjela čuvara, ona mora uništiti Orbitalni lift prije nego što Artemida dovrši njegovu izgradnju. Neuspjeh će dovesti do toga da vojska strojeva pregazi Zemlju. Godina je 2062. Zemlja je ostala u ruševinama nakon neuspjeha projekta automatizacije rada kada je umjetna inteligencija zvana Artemida povela rat protiv čovječanstva. Djevojka, Empress, budi se u istraživačkom laboratoriju. Kao jedna od tri preživjela čuvara, ona mora uništiti Orbitalni lift prije nego što Artemida dovrši njegovu izgradnju. Neuspjeh će dovesti do toga da vojska strojeva pregazi Zemlju.
Zanr:
Datum:
03 Apr 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Black Rock Shooter: Dawn Fall (2022) online sa prevodom, gledaj Black Rock Shooter: Dawn Fall hd, Black Rock Shooter: Dawn Fall online, Black Rock Shooter: Dawn Fall sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.