Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Blackout

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Blackout
HD 6.22021
U hladno novembarsko veče, u evropskoj elektroenergetskoj mreži pokreće se fatalna lančana reakcija: elektrane se gase svuda, liftovi zaglavljuju, vozovi staju - ceo kontinent nestaje u mraku. Dok se vlada i vlasti bore sa efektima zamračenja, istražitelji se fokusiraju na Pjera Manzana, bivšeg hakera i aktivistu za zaštitu životne sredine, jer on tvrdi da je zamračenje bio ciljani napad. Njegovo navodno insajdersko znanje iznenada je učinilo Manzana, koji zapravo želi da pomogne Evropolu i BKA, i samog osumnjičenog. Potragom za zagađivačima, Manzano počinje trku sa vremenom. U hladno novembarsko veče, u evropskoj elektroenergetskoj mreži pokreće se fatalna lančana reakcija: elektrane se gase svuda, liftovi zaglavljuju, vozovi staju - ceo kontinent nestaje u mraku. Dok se vlada i vlasti bore sa efektima zamračenja, istražitelji se fokusiraju na Pjera Manzana, bivšeg hakera i aktivistu za zaštitu životne sredine, jer on tvrdi da je zamračenje bio ciljani napad. Njegovo navodno insajdersko znanje iznenada je učinilo Manzana, koji zapravo želi da pomogne Evropolu i BKA, i samog osumnjičenog. Potragom za zagađivačima, Manzano počinje trku sa vremenom.
Zanr:
Datum:
14 Oct 2021
Glumci:
Moritz Bleibtreu, Naila Schuberth, Stephan Kampwirth
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Blackout (2021) online sa prevodom, gledaj Blackout hd, Blackout online, Blackout sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.