Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Blackout
HD 6.22021
U hladno novembarsko veče, u evropskoj elektroenergetskoj mreži pokreće se fatalna lančana reakcija: elektrane se gase svuda, liftovi zaglavljuju, vozovi staju - ceo kontinent nestaje u mraku. Dok se vlada i vlasti bore sa efektima zamračenja, istražitelji se fokusiraju na Pjera Manzana, bivšeg hakera i aktivistu za zaštitu životne sredine, jer on tvrdi da je zamračenje bio ciljani napad. Njegovo navodno insajdersko znanje iznenada je učinilo Manzana, koji zapravo želi da pomogne Evropolu i BKA, i samog osumnjičenog. Potragom za zagađivačima, Manzano počinje trku sa vremenom. U hladno novembarsko veče, u evropskoj elektroenergetskoj mreži pokreće se fatalna lančana reakcija: elektrane se gase svuda, liftovi zaglavljuju, vozovi staju - ceo kontinent nestaje u mraku. Dok se vlada i vlasti bore sa efektima zamračenja, istražitelji se fokusiraju na Pjera Manzana, bivšeg hakera i aktivistu za zaštitu životne sredine, jer on tvrdi da je zamračenje bio ciljani napad. Njegovo navodno insajdersko znanje iznenada je učinilo Manzana, koji zapravo želi da pomogne Evropolu i BKA, i samog osumnjičenog. Potragom za zagađivačima, Manzano počinje trku sa vremenom.
Zanr:
Datum:
14 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Blackout (2021) online sa prevodom, gledaj Blackout hd, Blackout online, Blackout sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.