Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Bulgasal

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Bulgasal
HD 7.32021
Proklet od rođenja i izuzet od smrti, besmrtnik vođen osvetom kreće u pohod kako bi vratio svoju dušu i prekinuo 600-godišnju kletvu. Proklet od rođenja i izuzet od smrti, besmrtnik vođen osvetom kreće u pohod kako bi vratio svoju dušu i prekinuo 600-godišnju kletvu.
Zanr:
Datum:
18 Dec 2021
Glumci:
Lee Jin-Wook, Nara, Joon Lee
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Bulgasal (2021) online sa prevodom, gledaj Bulgasal hd, Bulgasal online, Bulgasal sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.