Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Chapelwaite

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Chapelwaite
HD 7.22021
1850 -ih, kapetan Charles Boone preselio je svoju porodicu sa troje dece u svoju pretku u mali, naizgled uspavani grad Preachers Corners, Maine, nakon što mu je žena umrla na moru. Čarls će uskoro morati da se suoči sa tajnama mračne istorije svoje porodice i da se bori da okonča mrak koji je generacijama mučio Boonesa. 1850 -ih, kapetan Charles Boone preselio je svoju porodicu sa troje dece u svoju pretku u mali, naizgled uspavani grad Preachers Corners, Maine, nakon što mu je žena umrla na moru. Čarls će uskoro morati da se suoči sa tajnama mračne istorije svoje porodice i da se bori da okonča mrak koji je generacijama mučio Boonesa.
Zanr:
Datum:
22 Aug 2021
Glumci:
Adrien Brody, Emily Hampshire, Jennifer Ens
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Chapelwaite (2021) online sa prevodom, gledaj Chapelwaite hd, Chapelwaite online, Chapelwaite sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.