Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Chapelwaite
HD 7.22021
1850 -ih, kapetan Charles Boone preselio je svoju porodicu sa troje dece u svoju pretku u mali, naizgled uspavani grad Preachers Corners, Maine, nakon što mu je žena umrla na moru. Čarls će uskoro morati da se suoči sa tajnama mračne istorije svoje porodice i da se bori da okonča mrak koji je generacijama mučio Boonesa. 1850 -ih, kapetan Charles Boone preselio je svoju porodicu sa troje dece u svoju pretku u mali, naizgled uspavani grad Preachers Corners, Maine, nakon što mu je žena umrla na moru. Čarls će uskoro morati da se suoči sa tajnama mračne istorije svoje porodice i da se bori da okonča mrak koji je generacijama mučio Boonesa.
Zanr:
Datum:
22 Aug 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Chapelwaite (2021) online sa prevodom, gledaj Chapelwaite hd, Chapelwaite online, Chapelwaite sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.