Trenutno gledate seriju Children of Dune online sa prevodom


Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Children of Dune
HD 7.32003
Na pustinjskoj planeti Dini ispunilo se drevno proročanstvo: vladavina legendarnoh Muaddiba pokrenula je čudesnu transformaciju neplodne okoline. Ali kao i uvek, Velike kuće Carstva žive uz glasine o urotama, zaverama i izdajama. I kada Muaddib više ne drži apsolutnu moć kao Car njegov mladi sin Leto Arteides i njegova kćer Ghanima moraju se suočiti sa razarajućim građanskim ratom na Arakisu i haosom glaktičkih razmera. Sada, kada je budućnost Trgovine začinima u ravnoteži, sudbina celog čovečanstva zavisi o hrabrosti, snazi i mudrosti Dece Dine. Na pustinjskoj planeti Dini ispunilo se drevno proročanstvo: vladavina legendarnoh Muaddiba pokrenula je čudesnu transformaciju neplodne okoline. Ali kao i uvek, Velike kuće Carstva žive uz glasine o urotama, zaverama i izdajama. I kada Muaddib više ne drži apsolutnu moć kao Car njegov mladi sin Leto Arteides i njegova kćer Ghanima moraju se suočiti sa razarajućim građanskim ratom na Arakisu i haosom glaktičkih razmera. Sada, kada je budućnost Trgovine začinima u ravnoteži, sudbina celog čovečanstva zavisi o hrabrosti, snazi i mudrosti Dece Dine.
Zanr:
Datum:
16 Mar 2003
Glumci:
Alec Newman, Julie Cox, Ian McNeice
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Children of Dune (2003) online sa prevodom, gledaj Children of Dune hd, Children of Dune online, Children of Dune sa prevodom, 2003 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.