Pocetna/ TV-Serije/ Clickbait

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.

Clickbait
HD 3.42019
Kad obiteljski čovjek Nick Brewer postane žrtva otmice u zločinu sa zlokobnim internetskim obratom, njegovi najbliži pokušavaju otkriti tko stoji iza toga i zašto. Nick je čini se dobar suprug, otac, brat i prijatelj, sve dok ne nestane, i pojavi se u snimci s natpisom Zlostavljam žene. Nakon 5 milijuna pregleda umrem. Kako potraga za Nickom odmiče, broj pogleda neprestano otkucava prema njegovoj neizvjesnoj sudbini. Kad obiteljski čovjek Nick Brewer postane žrtva otmice u zločinu sa zlokobnim internetskim obratom, njegovi najbliži pokušavaju otkriti tko stoji iza toga i zašto. Nick je čini se dobar suprug, otac, brat i prijatelj, sve dok ne nestane, i pojavi se u snimci s natpisom Zlostavljam žene. Nakon 5 milijuna pregleda umrem. Kako potraga za Nickom odmiče, broj pogleda neprestano otkucava prema njegovoj neizvjesnoj sudbini.
Zanr:
Datum:
18 Jun 2019
Glumci:
Colby Stewart, Brandi Aguilar, Seth Chatfield
Rezija:
Sophia Cacciola, Michael J. Epstein
Drzava:
Tagovi:
Clickbait (2019) online sa prevodom, gledaj Clickbait hd, Clickbait online, Clickbait sa prevodom, 2019 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.