Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Countdown: Inspiration4 Mission to Space
HD 7.92021
Ova dokumentarna serija izbliza prati ekipu letjelice Inspiration4 na prvoj potpuno civilnoj svemirskoj misiji u orbitu, od obuke do lansiranja i slijetanja. Ova dokumentarna serija izbliza prati ekipu letjelice Inspiration4 na prvoj potpuno civilnoj svemirskoj misiji u orbitu, od obuke do lansiranja i slijetanja.
Zanr:
Datum:
06 Sep 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Countdown: Inspiration4 Mission to Space (2021) online sa prevodom, gledaj Countdown: Inspiration4 Mission to Space hd, Countdown: Inspiration4 Mission to Space online, Countdown: Inspiration4 Mission to Space sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.