Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Creamerie
HD 6.62021
U ne tako dalekoj budućnosti, planetu Zemlju je zahvatila kuga. Za samo nekoliko nedelja desetkovala je 99% čovečanstva. Preostalih 1% je poslato u Ustanovu na Novom Zelandu ali nije preživelo. Ili možda jeste? U ne tako dalekoj budućnosti, planetu Zemlju je zahvatila kuga. Za samo nekoliko nedelja desetkovala je 99% čovečanstva. Preostalih 1% je poslato u Ustanovu na Novom Zelandu ali nije preživelo. Ili možda jeste?
Zanr:
Datum:
19 Apr 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Creamerie (2021) online sa prevodom, gledaj Creamerie hd, Creamerie online, Creamerie sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.