Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Crime Scene: The Times Square Killer
HD 6.52021
U Njujorku 1970-ih, „Ubica torza“ lovi žene kako bi ispunio svoje groteskne fantazije dok izmiče policiji. Dokumentarni serijal uranja u najmračnija mesta zločina. U Njujorku 1970-ih, „Ubica torza“ lovi žene kako bi ispunio svoje groteskne fantazije dok izmiče policiji. Dokumentarni serijal uranja u najmračnija mesta zločina.
Zanr:
Datum:
29 Dec 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Crime Scene: The Times Square Killer (2021) online sa prevodom, gledaj Crime Scene: The Times Square Killer hd, Crime Scene: The Times Square Killer online, Crime Scene: The Times Square Killer sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.