Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Cryptid

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Cryptid
HD 5.52020
Postavljeni više od sedam godina nakon što je svet postao smrznuta pustoš, ostaci čovečanstva nastanjuju gigantski voz koji se neprekidno kreće koji kruži zemljom dok se igraju klasni rat, socijalna nepravda i politika preživljavanja. Postavljeni više od sedam godina nakon što je svet postao smrznuta pustoš, ostaci čovečanstva nastanjuju gigantski voz koji se neprekidno kreće koji kruži zemljom dok se igraju klasni rat, socijalna nepravda i politika preživljavanja.
Zanr:
Datum:
30 Oct 2020
Glumci:
Astrid Morberg, Julius Fleischanderl, Maja Johanna Englander
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Cryptid (2020) online sa prevodom, gledaj Cryptid hd, Cryptid online, Cryptid sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.